• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Xavier Crince Le Roy

 

Xavier Crince Le Roy

Xavier Crince Le Roy (1965) is na zijn studie Bedrijfskunde als management trainee begonnen bij de ABN AMRO Bank.
Na diverse functies in het kantorennet en op het hoofdkantoor heeft hij de overstap gemaakt naar AMEV. Binnen AMEV was hij eind jaren negentig verantwoordelijk voor het project "Financiële Planning voor adviseurs".

Daar werkte hij samen met Cees Baard, een van de grondleggers van financiële planning in Nederland. Door zijn gedrevenheid en de nieuwe manier van adviseren, vakinhoudelijk en gericht op de wensen en behoeften van de klant in plaats van productgedreven, besloot Xavier in 2000 als zelfstandig financieel planner te starten.

Voor Finsens Planning richtte hij het Utrechtse kantoor op, dat in 2005 verder is gegaan onder de naam Xantèr, de financieel planner.

Binnen Xantèr richt Xavier zich vooral op pensioenadvies, DGA-advisering en financieringen (hypotheken). Door zijn schat aan ervaring lukt het hem de meest complexe zaken duidelijk uit te leggen en in onderhandelingen met banken en verzekeraars voor zijn cliënt het beste resultaat te halen.

Xavier is in zijn vrije tijd te vinden op de tennisbaan, waar hij al jaren met veel plezier en succes competitie speelt.
Daarnaast is hij elke winter op de piste te bewonderen.

Hoewel zijn voetbalcarrière in zijn studententijd zijn hoogtepunt beleefde, volgt hij de competitie in binnen en buitenland nog op de voet. Zijn analyses zijn even scherp als zijn adviezen.

Als adviseur is Xavier lid van de Vereniging Federatie Financieel Planners, ingeschreven in het Register van Pensioen Adviseurs en erkend Hypotheek Adviseur.

Xavier is per e-mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..