• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Wie zijn we

Xantèr is in 2000 opgericht als Finsens Planning Utrecht. Sinds 2005 is het kantoor onder de huidige naam voortgezet als zelfstandig financieel planningskantoor. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek kantoor aan de Nachtegaalstaat in Utrecht.  Veel van onze cliënten wonen en werken in Utrecht of omgeving zoals Bilthoven, De Bilt, Zeist en Bosch en Duin.

Met onze kennis en ervaring begeleiden wij u in de diverse fases van uw financiële leven. Denk hierbij aan de hypotheek voor een andere woning, advies over vermogensopbouw, verzekeringen, pensioen en financiële zaken waarmee u als ondernemer te maken krijgt.

Dat doen we niet alleen. We werken samen met banken en verzekeraars, notarissen, fiscalisten en accountants en makelaars. In de loop van jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd zodat we altijd in staat zijn om u in contact te brengen met een specialist waarmee het ook persoonlijk klikt. Juist die persoonlijke aandacht is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.

Onze financieel adviseur

Ondersteuning

Binnen het kantoor is Johan van Veluw de ondersteuner die zorgt voor de eerste opvang van vragen van cliënten en zorgen voor de contacten met banken en verzekeraars. Daarnaast is Johan in het bezit van alle Wft-certificaten.