• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Particulieren

?

U bent ambitieus, werkt hard. U wilt uw financiële zaken net zo professioneel op orde zoals u zelf ook werkt. Daarnaast wilt u ook vrije tijd overhouden om te genieten van familie, vrienden, sport en cultuur. Daarom zoekt u een onafhankelijke financiële sparringpartner die begrijpt waar uw prioriteiten liggen: Xantèr, de financieel planner.

Bij Xantèr klopt u aan zodra persoonlijke keuzes en veranderingen financiële consequenties hebben
De aankoop van een andere woning, een nieuwe baan, een erfenis of weer moeten kennismaken met de derde accountmanager in twee jaar bij uw bank. Of u wilt een persoonlijk financieel plan zodat u weet of u financiële zaken goed geregeld zijn en welke aanpassingen u moet doen om uw financiële positie te verbeteren.

Wij geven u financieel inzicht.
De adviseur van Xantèr brengt alle relevante aspecten logisch met elkaar in verband. Hij helpt met het in kaart brengen van uw persoonlijke situatie. Daarnaast adviseert hij wat u kunt doen om uw (financiële) wensen voor de toekomst te realiseren. Door zijn ruime praktijkervaring ziet hij al snel wat u wilt. Natuurlijk bepaalt u altijd zelf wat u uiteindelijk wel en niet wilt regelen en op welke manier.