• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Ondernemers

U heeft een redelijk overzicht van uw financiële situatie en bent op de hoogte van financiële ontwikkelingen. Omdat u hard werkt en in uw vrije tijd graag wil genieten van familie, vrienden, sport en cultuur, zoek u een onafhankelijke financiële sparringpartner die begrijpt waar uw prioriteiten liggen.

U wilt wel graag weten of u verschillende zaken goed heeft geregeld en of er wellicht dingen zijn waaraan u nog niet heeft gedacht.
De aankoop van een andere woning, uitbreiding van uw kantoor of de derde accountmanager in twee jaar bij uw bank, zorgen er voor dat deze vragen extra actueel worden.

Wij geven u financieel inzicht.
De adviseur van Xantèr brengt alle relevante privé- en zakelijke aspecten logisch met elkaar in verband. Hij helpt met het in kaart brengen van uw persoonlijke situatie. Daarnaast adviseert hij wat u kunt doen om uw (financiële) wensen voor de toekomst te realiseren. Door zijn ruime praktijkervaring ziet hij al snel wat u wilt. Natuurlijk bepaalt u altijd zelf wat u uiteindelijk wel en niet wilt regelen en op welke manier.