• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Michiel Krijvenaar, directeur adviesbureau pa-cc.nl

"...Vanzelfsprekend kon dat ´s avonds. Dat is echt meedenken met de klant."

Eind 2010 ben ik via Sierd Roosje - fiscalist van mijn lobby-adviesbureau pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting - in contact gekomen met Xantèr. Mijn partner en ik waren al een paar maanden aan het worstelen met het opnieuw moeten afsluiten van onze hypotheek en de financiële planningsvragen die daarbij opkomen.

We hadden in de voorbereiding daarvan geen goede ervaringen met de adviseurs van twee financiële instellingen, waar we nota bene al klant waren  (ING en VVAA). Het was een heerlijke verrassing om Maarten Nunnikhoven van Xantèr te ontmoeten, die ontspannen en professioneel onze inmiddels verhitte ervaringen aanhoorde en vrijwel meteen een helder financiële planning opmaakte.

In tijd van enkele dagen in plaats van maanden, zoals we gewend waren bij ING en de VVAA, hadden we duidelijkheid voor onze financiële toekomst en kregen we een gefundeerd voorstel voor een nieuwe hypotheek.

Wat ons vooral treft in de contacten, is dat veel werk, zeker door onze onervarenheid in zaken als langlopende hypotheek en levensverzekeringen, ongemerkt en vlot door Xantèr is afgehandeld.

Michiel KrijvenaarMijn partner en ik hebben beide een volle agenda, beide met een drukke praktijk waarnaast het huishoudmanagement met drie kinderen als een bedrijf moet doorgaan. Maarten Nunninkhoven blijft geduldig, belt af en toe voor ondersteuning of toelichting naar aanleiding van al onze vragen en komt ´s avonds bij ons thuis langs om uitgebreid alle documenten door te nemen. Zelfs toen we op korte termijn de notaris nodig hadden, heeft Maarten ons onverplicht naar een uitstekend kantoor doorgestuurd om de actes te tekenen en meteen algemene voorwaarden en testament door te spreken. Vanzelfsprekend kon dat ´s avonds. Dat is echt meedenken met de klant.

Binnenkort zitten we aan tafel om een goede pensioenopbouw voor mij als zelfstandig ondernemer door te spreken en we gaan de overige verzekeringen stroomlijnen om de lucht eruit te halen (alle dubbele verzekeringen). We blijven nog wel even bij Xantèr langskomen.

Michiel Krijvenaar
Directeur adviesbureau pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting

 

PA-CC.NL
pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting, is een strategisch communicatieadviesbureau, dat opdrachtgevers adviseert bij planning, organisatie en uitvoering van hun communicatie (lobby en belangenbehartiging) met beleidsmakers en beleidsbeïnvloeders, overheid en politiek, in Den Haag en in Brussel.
Foto is apart toegevoegd; partner wil niet met naam of foto op de website.