• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Paul Brasem, ICM Opleidingen en Trainingen

"Deskundig mét aandacht op maat".

Xantèr en ICM werken al sinds 2004 samen. Vanuit mijn functie heb ik regelmatig contact met Xavier, omdat hij het aanspreekpunt is voor de pensioenregeling van de werknemers van ICM.

Maandelijks hebben we een afspraak. Telefonisch, maar hij komt ook regelmatig bij ons op kantoor langs om onder andere nieuwe collega´s uitleg te geven over hun pensioen. Eén tot twee keer per jaar evalueren we de samenwerking. In het begin was het aftasten wat we van elkaar konden verwachten. Heldere afspraken over verwachtingen en resultaten hielpen hierbij. Daarom is nu sprake van een prettige en open communicatie. De samenwerking met Xantèr typeer ik als "deskundig mét aandacht op maat". Dat sluit perfect aan bij de wijze waarop wij bij ICM met onze cursisten, docent-trainers en uiteraard onze collega´s om gaan.

Paul Brasem, financieel controller ICM Opleidingen en Trainingen 030-2919888

Over ICM
Inzet voor groei en ontwikkeling van mensen. De reden van bestaan voor ICM Opleidingen & Trainingen is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen. Van onze cursisten, onze docent-trainers, onze werknemers en van onszelf.

Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.