• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Pascal van Ham & Simon de Jong

"Xantèr bewijst keer op keer dat klantgerichtheid geen containerbegrip is en brengt het in de praktijk met een prettig, persoonlijk en professioneel advies."

Toen wij ons eerste huis kochten in 2000 zijn we in contact gekomen met Xavier. Het was ons eerste huis, we woonden nog niet samen, stonden aan het begin van onze carriere en hadden veel vragen. Wat als we voor ons werk naar het buitenland zouden gaan, wat als het samenwonen toch niet zo romantisch bleek te zijn etc etc.

Pascal en SimonAndere hypotheekadviseurs die we spraken legden alleen maar standaard producten voor. Xavier had daarentegen een heel persoonlijke en tailor made benadering. Het contact was heel prettig en Xavier was flexibel in het maken van afspraken buiten onze werktijden om. Deze aspecten waren voor ons erg belangrijk en lastig te vinden in deze markt. We hebben Xavier dan ook van harte aanbevolen in onze vriendenkring en toen we ons huis in 2010 verkochten voor een nieuwe stap kwamen we als vanzelf weer bij Xanter terecht. Hiernaast hebben we ook van diensten van Xanter gebruik gemaakt op het gebied van financiele planning & pensioen. 

 
Simon de Jong, Account Manager
Pascal van Ham, Marketing Manager