• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Ingrid Poot, directeur Movimento

"Zij helpen me bij het in kaart brengen van de risico´s en adviseren hoe deze af te dekken."

Xantèr adviseert mij al al vele jaren, vanaf de oprichting van het kantoor. Zowel privé als zakelijk maak ik gebruik van zijn diensten. Privé bij het in kaart brengen van mijn financiële situatie in geval van arbeidsongeschiktheid, ziekte, overlijden of ten tijde van mijn pensioen.

De kracht van Xanter is dat het geheel integraal wordt bekeken. De gehele vermogenssituatie wordt erin betrokken. EN de fiscale mogelijkheden worden optimaal benut in de oplossingen. Ze tonen zich hierin een zeer deskundige partner die ook proactief is en mij wijst op nieuwe ontwikkelingen of aanstuurt op een update van mijn financiële plaatje. Naast advisering van mij als privé persoon, adviseren ze mij ook als ondernemer. Hoe ik bijvoorbeeld mijn pensioen kan opbouwen, waar ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan afsluiten tegen gunstige condities.

Ook in mijn rol als werkgever maak ik graag gebruik van hun diensten. Er is immers zoveel te regelen waar je als ondernemer onvoldoende kennis van hebt. Zoals het opstellen van een pensioenreglement en het informeren van nieuwe medewerkers over het benutten van de ruimte die deze regeling biedt voor aanvullend sparen. Hun kracht is de korte lijnen. En de up to date kennis. Daarbij komt hun zorgvuldigheid in het nakomen van afspraken.

Ingrid Poot, directeur Movimento