• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Evert Wytema, advocaat bij Beer advocaten in Amsterdam

"Ik voel dat ze de zaken goed in de gaten houden en daarbij werk voor mij uit handen nemen".

Ik ben ongeveer 8 jaar gelden in contact gekomen met het kantoor dat toen nog Finsens Planning heette. Vanwege de persoonsgerichte aanpak heb ik toen besloten onze verzekeringen via Xavier te regelen. Nog steeds is er sprake van een plezierig, persoonlijk contact.

Lees meer...

Pascal van Ham & Simon de Jong

"Xantèr bewijst keer op keer dat klantgerichtheid geen containerbegrip is en brengt het in de praktijk met een prettig, persoonlijk en professioneel advies."

Toen wij ons eerste huis kochten in 2000 zijn we in contact gekomen met Xavier. Het was ons eerste huis, we woonden nog niet samen, stonden aan het begin van onze carriere en hadden veel vragen. Wat als we voor ons werk naar het buitenland zouden gaan, wat als het samenwonen toch niet zo romantisch bleek te zijn etc etc.

Lees meer...

Ingrid Poot, directeur Movimento

"Zij helpen me bij het in kaart brengen van de risico´s en adviseren hoe deze af te dekken."

Xantèr adviseert mij al al vele jaren, vanaf de oprichting van het kantoor. Zowel privé als zakelijk maak ik gebruik van zijn diensten. Privé bij het in kaart brengen van mijn financiële situatie in geval van arbeidsongeschiktheid, ziekte, overlijden of ten tijde van mijn pensioen.

Lees meer...

Peter Schut, directeur Octaaf Adviesgroep

"Zakelijk in de aanpak, persoonlijk in de benadering"

In 2006 heb ik Xavier ontmoet op een netwerkbijeenkomst. Toen ik 4 jaar geleden aandeelhouder kon worden van de Octaaf Adviesgroep, heb ik besloten dat ik beter ondersteund wilde worden bij mijn financiën.

Lees meer...

Michiel Krijvenaar, directeur adviesbureau pa-cc.nl

"...Vanzelfsprekend kon dat ´s avonds. Dat is echt meedenken met de klant."

Eind 2010 ben ik via Sierd Roosje - fiscalist van mijn lobby-adviesbureau pa-cc.nl, public affairs coaching & consulting - in contact gekomen met Xantèr. Mijn partner en ik waren al een paar maanden aan het worstelen met het opnieuw moeten afsluiten van onze hypotheek en de financiële planningsvragen die daarbij opkomen.

Lees meer...

Paul Brasem, ICM Opleidingen en Trainingen

"Deskundig mét aandacht op maat".

Xantèr en ICM werken al sinds 2004 samen. Vanuit mijn functie heb ik regelmatig contact met Xavier, omdat hij het aanspreekpunt is voor de pensioenregeling van de werknemers van ICM.

Maandelijks hebben we een afspraak. Telefonisch, maar hij komt ook regelmatig bij ons op kantoor langs om onder andere nieuwe collega´s uitleg te geven over hun pensioen.

Lees meer...