• Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner
  • Xanter, de financieel planner

Waarom Xantèr?

Er zijn diverse redenen waarom u bij Xantèr op het juiste adres bent.
XanterXantèr is niet verbonden aan een bank of verzekeraar of andere financiële dienstverlener. Daardoor kunnen wij onafhankelijk en kritisch adviseren. Een advies om een "probleem"niet op te lossen omdat u op andere wijze genoeg reserves hebt, is waardevoller dan een "gratis"advies om een langlopende verzekering af te sluiten of een risicovolle belegging aan te kopen.

Beide eigenaren hebben jarenlange ervaring opgedaan bij banken en verzekeraars. Bovendien hebben zij de afgelopen 10 jaar sinds haar oprichting veel geïnvesteerd in kennis. Ze zijn beiden gecertificeerd financieel planner en ingeschreven in het register van het DSI. Daarnaast is Xavier Crince Le Roy ook register pensioenadviseur en erkend hypotheekadviseur. Kortom, we hebben de kennis in huis om u te kunnen adviseren over alle aspecten van uw financiële huishouding.

Xantèr wil met haar relaties een langdurige relatie op te bouwen. Dat kan alleen als we aandacht (blijven) schenken aan onze relaties, doen wat we zeggen en uiteraard de juiste kennis in huis hebben. Wij zijn geen kantoor waar u in 2 jaar tijd 3 keer geconfronteerd wordt met een nieuwe accountmanager. Bij ons hebt u een vast aanspreekpunt en snel inzage in uw actuele financiële positie.

Om goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat er regelmatig contact is en dat wij inzicht hebben in uw persoonlijke financiële situatie. We maken met u duidelijke afspraken wat wij voor u doen en wat u in de toekomst van ons kan verwachten.

Uiteraard beschikken wij over alle benodigde vergunningen op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) en is Xantèr aangesloten bij het KiFiD.